TCA TEXEL


ActiveIT is een oplossing die het bureaublad van Windows 10 combineert met online diensten. De apparatuur en uw gegevens staan bij u in het bedrijf maar wel met de mogelijkheid om dit van extern te benaderen en te gebruiken. ActiveIT is eenvoudig in gebruiken, extra opleiding voor medewerkers is niet nodig. Het systeem wordt voorzien van standaard software Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint en Outlook). Maar het is ook mogelijk om software van derden te installeren. Denk dan bijvoorbeeld aan boekhoud- en reserveringssoftware.

ActiveIT haalt het maximale uit het systeem voor iedere gebruiker. Of er nu twee gebruikers tegelijkertijd aan het werk zijn of vijfentwintig. Iedereen heeft de ervaring een zeer snel systeem te hebben. Of ze nu thuis werken, onderweg of op de zaak. En heeft u bedrijf meer medewerkers, geen punt. We spiegelen gewoon het systeem.

Beveiliging is tegenwoordig ook ontzettend belangrijk. Ook daar hebben we aan gedacht. Thuiswerkers maken verbinding met het systeem via een
VPN oplossing . Een gebruiker start deze VPN verbinding met zijn eigen wachtwoord. Maar op de achtergrond zijn er nog twee geheime wachtwoorden nodig voor het daadwerkelijk maken van deze VPN verbinding. Deze wachtwoorden zitten versleuteld in onze eigen software en zijn per klant uniek.

ActiveIT is grotendeels een eenmalige investering. Kan gekoppeld worden met een eigen dataserver van Microsoft en werkt ook samen met Office 365 abonnementen. ActiveIT is uw eigen Cloud oplossing maar dan ‘in huis’, speciaal voor het MKB.


"Flex- en remote werkplekken in één compleet systeem. Eigen ontworpen programma's draaien zonder problemen op ActiveIT."

Franck van den Broeck - directeur Maartenhuis

70 medewerkers | 1 locatie diverse panden | thuiswerkers

"ActiveIT ontzorgt ons netwerk zodat wij meer tijd overhouden voor het ontzorgen van onze cliënten."

Hermina Kikkert - medewerkster TexelsWelzijn

60 medewerkers | 1 locatie | thuiswerkers
"Door de techniek van ActiveIT kunnen we ons werk thuis probleemloos voortzetten, waardoor we niet afhankelijk van het kantoor meer zijn."

Pieter de Ridder - medeeigenaar Jos Kager & Partners

5 medewerkers | 1 locatie | thuiswerkers
"Eenvoudig in gebruik en het maakt niet uit waar iemand zit om te werken. Daarom enorm flexibel."

Rob Vos - ondernemer

30 medewerkers | 6 locatie | diverse bedrijven | thuiswerkers


Openingstijden TCA Texel

Maandag 8:30 t/m 17:30
Dinsdag 8:30 t/m 17:30
Woensdag 8:30 t/m 17:30
Donderdag 8:30 t/m 17:30
Vrijdag 8:30 t/m 17:30Contactgegevens TCA